Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Sekolahku: Ebeveynler için Yardımcı Bir Uygulama

Sekolahku, ALPHANOVATION GLOBAL TEKNOLOGI PT tarafından geliştirilen bir iPhone uygulamasıdır. Eğitim ve Referans kategorisine girer ve ebeveynlerin çocuklarının eğitimindeki koruyucu rolünü desteklemek üzere tasarlanmıştır.

Sekolahku ile ebeveynler, çocuklarının okul hayatıyla ilgili çeşitli bilgilere erişebilirler. Bu, çocuklarının profil ve devamsızlık verileri gibi genel bilgileri içerir. Ayrıca, ebeveynler okul ajandaları ve duyurularıyla güncel kalabilir, böylece önemli etkinlikleri kaçırmazlar.

Sekolahku'nun başka bir faydalı özelliği, okul ödeme yükümlülüklerini görüntüleme ve yönetme yeteneğidir. Ebeveynler, çocuklarının okul ücretlerini kolayca takip edebilir ve ödeme geçmişini görüntüleyebilir, böylece mali sorumlulukları takip etmek kolaylaşır.

Uygulama ayrıca öğrenciler için bir aktivite menüsü sunar, bunlar arasında sınıf programları, dijital iletişim defteri aracılığıyla öğretmenlerle iletişim ve özel öğrenci etkinlikleri hakkında detaylar bulunur. Bu özellik, ebeveynlerin çocuklarının günlük okul rutinlerini ve ders dışı etkinliklerini kapsamlı bir şekilde görmelerini sağlar.

Sekolahku, sürekli olarak gelişmeyi ve okulların değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamayı hedeflemektedir, böylece ebeveynlerin çocuklarının eğitim yolculuğunda bağlantıda ve katılımlı olmalarını sağlayan kullanıcı dostu ve güvenilir bir platforma sahip olurlar.

Program diğer dillerde mevcuttur

Sekolahku iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.1.30

(0)
  • Güvenlik Durumu

Sekolahku hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Sekolahku denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam